Contacta per telèfon + 34 972 33 68 58 / + 34 638 954 576
Contacta amb nosaltres

Nota Legal

  • fr
  • eng
  • esp
  • cat

En compliment de la Llei 34/2002 de l'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, s'indiquen a continuació les dades de l'empresa:

KARTING CLUB BLANES
Cta Acces Costa Brava Km - 3,4
17300 Blanes Girona
Telèfon 972 33 68 58
Email info@kartingblanes.com

Propietat Intel·lectual

El codi font, dissenys gràfics i software, textos, informació i contingut de la web http://www.kartinblanes.com estan protegits per la legislació espanyola sobre drets en Propietat Intel.lectual, i no es permet la reproducció i / o publicació total o parcial ni difusió sense el permís previ i per escrit de KARTING CLUB BLANES.

KARTING CLUB BLANES vetllarà pel compliment i la utilització dels continguts, exercint les accions civils i penals que corresponguin en cas d'infracció.

Protecció de Dades de caràcter personal

Sobre la base de la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de caràcter personal KARTING CLUB BLANES informa que les dades rebudes són tractats amb l'exclusiva finalitat de la gestió del servei contractat i incorporades a la nostra base de dades.

L'usuari podrà en tot moment exercir el seu dret d'accés, rectificació i cancel.lació i oposar-se al tractament de les seves dades

Responsabilitats

KARTING CLUB BLANES es reserva el dret de poder modificar, sense previ avís, la informació, presentació i configuració del web.

KARTING CLUB BLANES no es responsabilitza dels virus que tinguin una transmissió telemàtica infiltrats per terceres parts.

KARTING CLUB BLANES es compromet a no publicar publicitat enganyosa.